miercuri , 21 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / ELENA DINU, DEPUTAT PSD GIURGIU: SUSŢIN FĂRĂ REZERVE EXECUTIVUL CONDUS DE SORIN GRINDEANU

ELENA DINU, DEPUTAT PSD GIURGIU: SUSŢIN FĂRĂ REZERVE EXECUTIVUL CONDUS DE SORIN GRINDEANU

„Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, în urmă cu puţin timp, că organizaţia pe care o conduce susţine necondiţionat Guvernul Grindeanu. Mă alătur tuturor colegilor mei social-democraţi şi îmi anunţ susţinerea fără rezerve a Executivului condus de Sorin Grindeanu!

Am promis în campania electorală că vom implementa măsuri bune, sustenabile, care să ducă la creşterea nivelului de trai al tuturor românilor, care să vizeze inclusiv aducerea a cât mai multor români în clasa de mijloc.

Guvernul PSD-ALDE a reuşit, într-o singură lună, să ia în acest sens zeci de măsuri socio-economice. Putem vorbi, fără îndoială, despre un record în România, din acest punct de vedere.

Au fost majorate pensii, salarii, indemnizaţii, burse, au fost eliminate taxe, CASS-ul pentru pensionarii cu venituri mici, şi nu numai, au fost stabilite gratuităţi pentru studenţi, sprijin pentru tinerii care vor să-şi cumpere o locuinţă şi lista continuă.

Da, Guvernul Grindeanu trebuie să ducă la bun sfârşit tot ceea ce şi-a propus în Programul de Guvernare! Românii au arătat, pe 11 decembrie, că au încredere în noi şi nu-i vom dezamăgi!

 

Verifica si

ALEGERI LOCALE – PUNCT FINAL. PNL- CÂȘTIGĂTOR NET, LA NIVEL NAȚIONAL

PNL a obținut cele mai multe voturi pe țară la alegerile locale din 27 septembrie, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.