luni , 25 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / BILANȚ LA ISU GIURGIU: CREȘTERI SEMNIFICATIVE ALE INCENDIILOR ÎN JUDEȚ

BILANȚ LA ISU GIURGIU: CREȘTERI SEMNIFICATIVE ALE INCENDIILOR ÎN JUDEȚ

Ca în fiecare an, ISU Vlașca și-a făcut și prezentat bilanțul activității anului 2016, un bilanț extrem de ”stufos”, dat find numărul foarte mare al intervențiilor pompierilor giurgiuveni în cursul anului trecut.

Per total, este vorba despre aproape 6.500 de intervenții și activități specifice. Și în 2016, cea mai mare parte a acestor intervenții (70%) aparține echipajelor SMURD. Îngrijorător este însă faptul că a crescut semnificativ numărul incendiilor – de la 250, în 2015 la 356, în 2016 – și asta fără a pune la socoteală incendiile de vegetație uscată. De altfel, la acest capitol, creșterea este și mai mare: de la 182, la 518.

Potrivit acelorași date, cele mai multe incendii s-au produs în intervalul orar 12-18, iar Detașamentul Giurgiu a intervenit în cea mai mare parte a acestor evenimente, lucru, de altfel, normal, în condițiile în care în municipiu au fost înregistrate cele mai multe incidente de acest gen.

Conform concluziilor acestui bilanț, cele mai multe incendii se produc din cauza exploatării necorespunzătoare a instalațiilor electrice și a mijloacelor de încălzire, dar și a utilizării fără respectarea normelor a focului deschis.

Verifica si

ITM GIURGIU – PRECIZĂRI DESPRE SALARIUL MINIM ÎN 2021

Incepand cu drepturile aferente lunii ianuarie 2021 va creste salariul de bază minim brut pe …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.