luni , 25 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / CARE ESTE „ARMA SECRETĂ” A LUI ŞUMUDICĂ ÎN MECIUL CU GENK?

CARE ESTE „ARMA SECRETĂ” A LUI ŞUMUDICĂ ÎN MECIUL CU GENK?

Meciul din şaisprezecimile Europa League aduce Astra faţă în faţă cu belgienii de la Genk, un club din primele şase ale ţării. Conform tradiţiei, miercuri, cu o zi înaintea meciului, reprezentanţii Astrei şi cei ai oaspeţilor – Genk – au susţinut o conferinţă de presă.

Dacă antrenorul belgienilor spune că  „E un adversar interesant pentru noi. E impresionant ce au reușit până acum. Au bătut cluburi mari precum West Ham. Știm ce puncte forte au. Șansele de calificare sunt egale. Suntem într-o situație asemănătoare în campionat. Echipa e foarte bună în atac, joacă mai bine în deplasare.

Pot spune mai multe lucruri după meci. Condițiile de la Giurgiu sunt foarte bune, nu avem nici o scuză. Vom juca la ora 20:00, trebuie să ne adaptăm, așa e când joci în alte țări”, Marius Şumudică  este convins că partida de joi seară este „meciul carierei”:

„Pentru unii dintre noi, și pentru mine, e meciul carierei, fiindcă e pentru prima oară când ajungem așa de departe. Suntem în primăvara europeană, avem șansa să ne calificăm și contează enorm pentru mine, pentru băieți, pentru club, pentru fotbalul românesc.

Sunt jucători care, probabil, nu vor mai continua la Astra din vara, la fel și eu. Și atunci cu siguranță e o dublă de totul sau nimic, fiindcă ar fi extraordinar, cred că ar fi ceva senzațional să mergem mai departe.

La ceea ce s-a întâmplat aici la clubul ăsta, acești jucători merită statui. Să ieși dintr-o grupă cu Roma, Plzen și cu Austria Viena, e extraordinar. Dacă ar trece si de Genk, cred că ar merita toți să fie cetățeni de onoare ai acestui oraș și lumea să vină la stadion.

Avem nevoie de lume, să înțeleagă faptul că această echipă joacă pentru giurgiuveni, nu pentru altcineva. Și de aia am venit aici în Giurgiu, să îi aducem la stadion. Iar noi cred că ne-am făcut datoria față de ei. Doar ei au rămas un pic datori față de noi și ar trebui să vină să umple tribunele”.

Reamintim că partida din 16-mile Europa League este programată joi, 16 februarie, cu începere de la ora 20, pe stadionul Marin Anastasovici.

 

Verifica si

PREȘEDINTELE ASTRA GIURGIU – REACȚIE LA ȘTIRILE FALSE LEGATE DE NOUL PRIMAR ȘI SOARTA CLUBULUI GIURGIUVEAN

Clubul nostru salută declarațiile noului edil al Municipiului Giurgiu, domnul Adrian Anghelescu, potrivit cărora sportul, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.