joi , 22 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DIN NOU, ELEVI ÎN PRACTICĂ LA INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI

DIN NOU, ELEVI ÎN PRACTICĂ LA INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI

Jandarmii giurgiuveni sunt, se pare, atât gazde primitoare, cât și buni mentori și profesori pentru ”ucenicii” din școlile militare de profil, astfel că, periodic, la Giurgiu ajung elevi din aceste școli, în practică. Și acum, la IJJ sunt astfel de elevi.

Este vorba, mai exact, despre trei elevi din anul al II-lea de studiu la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni, care desfăşoară, până la jumătatea lunii aprilie a.c., ultimul stagiu de practică prevăzut în programa de învăţământ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu. Din vară aceștia vor fi repartizați, în funcțiile de locurile disponibile, în unitățile Jandarmeriei Române.

Astfel, în perioada 13 martie – 14 aprilie a.c. aceștia vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, după ce la începutul anului au pus în practică toate cunoștințele acumulate în domeniul pazei și protecției instituționale.

În urma acestui stagiu, elevii trebuie să demonstreze că au asimilat munca pe care urmează să o efectueze după ce vor absolvi școlile militare de subofițeri. Activitatea pe care aceștia o vor desfășura va fi evaluată de tutori jandarmi cu experiență profesională, iar calificativele vor fi transmise instituțiilor de proveniență.

La absolvirea școlilor militare de subofițeri aceștia vor primi gradul de sergent major, se arată ăntr-un comunicat de presă al IJJ Giurgiu.

Verifica si

MIGRANT ILEGAL, ASCUNS PRINTRE PROFILE METALICE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascuns într-un …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.