marți , 1 decembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / „S-AU PUS PE CAPUL LOR”. ACŢIUNI ÎN FORŢĂ ALE POLIŢIEI PE DN 5

„S-AU PUS PE CAPUL LOR”. ACŢIUNI ÎN FORŢĂ ALE POLIŢIEI PE DN 5

În 3 ore polițiștii giurgiuveni au controlat peste 90 de autovehicule, au constatat 1 infracțiune rutieră și au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale.

Vineri 17 martie a.c., în intervalul orar 09.00-12.00, 28 de polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu – structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale și poliție rurală, împreună cu polițiști de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, Biroul  pentru Imigrări Giurgiu și Serviciul de Combaterea Criminalității Organizate Giurgiu au desfășurat în județul Giurgiu, o acțiune punctuală pe Drumul Național 5 Giurgiu-București, în zona comunei Daia, pentru verificarea modului de respectare a cadrului legal în domeniul transportului de mărfuri și traficului de persoane.

La nivelul județului Giurgiu, în 3 ore au fost constatată 1 infracțiune rutieră și aplicate 25 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7 335 lei, cele mai multe dintre acestea pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare – anunţă, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Verifica si

DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ GIURGIUVEANĂ: DOCTORIȚA MIHAELA FLOREA – RĂPUSĂ DE COVID

Tristul anunț este făcut de primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă: ”Cu tristețe în suflet, vă …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.