duminică , 9 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / „DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAŢĂ!” APEL ADRESAT LOCUITORILOR COMUNEI PRUNDU

„DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAŢĂ!” APEL ADRESAT LOCUITORILOR COMUNEI PRUNDU

Lipsa sângelui atât de necesar în situaţii care fac diferenţa dintre viaţă şi moarte este o realitate tristă cu care se confruntă şi judeţul Giurgiu, ca, de altfel, întreaga ţară. De aceea, micul, dar inimosul colectiv al Centrului de Transfuzii Sanguine Giurgiu încearcă orice metodă pentru a conştientiza giurgiuvenii asupra importanţei donării de sânge şi a urmărilor acestui gest umanitar.

Printre soluţiile identificate de cei de la Centrul de Transfuzii Sanguine se numără şi campaniile derulate în comunele judeţului. O astfel de campanie este anunţată de Centrul de Transfuzii pentru data de 5 aprilie, în comuna Prundu, unde specialiştii Centrului se vor deplasa, „înarmaţi” cu toate cele necesare, pentru o nouă încercare de a recolta cât mai mult „lichid vital”.

Nu este prima acţiune de acest gen derulată de colectivul Centrului de Transfuzii Sanguine, care, odată dotat de Consiliul Judeţean cu un autoturism ce permite angajaţilor deplasarea în judeţ, a început o amplă campanie în localităţile judeţului.

În acealaşi timp, însă, angajaţii Centrului reamintesc tuturor giurgiuvenilor dornici să doneze că pot face oricând un astfel de gest, de pe urma căruia au nu numai satisfacţii „spirituale” – ştiu că pot salva o viaţă -, ci şi materiale – zile libere de la serviciu, analize gratuite şi bonuri de masă pentru fiecare donare.

Verifica si

DOI COPII AFLAȚI ÎN GRIJA DGASPC AU DISPĂRUT. POLIȚIA CERE AJUTOR

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.