duminică , 6 decembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / ASTRA, ÎNVINSĂ DE VIITORUL, ACASĂ, DUPĂ UN MECI „DE INFARCT”

ASTRA, ÎNVINSĂ DE VIITORUL, ACASĂ, DUPĂ UN MECI „DE INFARCT”

Viitorul s-a impus pe terenul Astrei, scor 2-1, într-un meci din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1, iar băieții lui Hagi rămân lideri în campionat.

Prima repriză a avut un ritm extraordinar și a fost plină de evenimente. Oaspeții au deschis scorul în minutul 13 prin Aurelian Chițu, care a profitat de un un-doi involuntar cu Săpunaru.

Același fotbalist al Astrei și-a continuat seara de coșmar și în minutul 20 a trimis în propria poartă o minge pasată de Florinel Coman. Săpunaru a comis și un penalty după o jumătate de oră de joc, când l-a faultat în careu pe Florinel Coman, însă lui Chițu i-a fost blocată lovitura de pedeapsă de portarul Iliev.

Junior Morais a avut și el o intrare întârziată în minutul 36, la Romario Benzar, dar Florinel Coman l-a făcut mare pe Iliev, care a apărat cel de-al doilea penalty.

Giurgiuvenii au revenit în meci cu 6 minute înainte de final prin Daniel Florea, însă același fotbalist a ratat și el o lovitură de pedeapsă trei minute mai târziu.

Partea secundă a fost mult mai liniștită și lipsită de evenimente, singura mare ocazie fiind a lui Buș, în minutul 69, care n-a reușit să împingă în poartă o centrare venită de la Morais.

Viitorul e lider în Liga 1, cu 33 de puncte, în timp ce Astra e ultima, pe poziția a 6-a, cu 23 de puncte.

www.gsp.ro

Verifica si

PREȘEDINTELE ASTRA GIURGIU – REACȚIE LA ȘTIRILE FALSE LEGATE DE NOUL PRIMAR ȘI SOARTA CLUBULUI GIURGIUVEAN

Clubul nostru salută declarațiile noului edil al Municipiului Giurgiu, domnul Adrian Anghelescu, potrivit cărora sportul, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.