miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / UN MINISTRU GIURGIUVEAN LA BRUXELLES

UN MINISTRU GIURGIUVEAN LA BRUXELLES

Este vorba despre ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cel care marţi s-a întâlnit, la sediul Comisiei Europene de la Bruxelles, cu comisarul european Corina Creţu. Ministrul Răzvan Cuc a postat, apoi, un mesaj pe pagina sa de facebook:

„Astăzi, 12.04.2017 m-am întâlnit la Sediul Comisiei Europene de la Bruxelles, cu doamna Corina Crețu, Comisarul pentru Politica Regională. Întâlnirea a avut ca temă implementarea proiectelor de transport finanțate din fonduri europene structurale și de investiții în perioada de programare 2014-2020. Discuțiile au vizat îndeplinirea condiționalităților ex-ante aferente sectorului de transport, precum și portofoliul proiectelor de transport,în particular proiectele de construcție de autostrazi și drumuri expres.

Comisia Europeană a apreciat calendarul activităților pentru conditionalitățile ex-ante, propus de Ministerul Transporturilor și a precizat că va lucra împreuna cu acesta pentru finalizarea cu succes a acestor activități.

Aș mai menționa faptul că am fost încurajați de către Comisia Europenă în lansarea portofoliului de proiecte noi de transport prezentate de mine în cadrul discuției precum și în prioritizarea proiectelor de construcție din care amintesc aici, doar câteva: cele aflate pe coridorul TEN T precum și autostrada Sibiu-Pitești, Inelului de autostrada a Bucureștiului, autostrada/drum expres Craiova – Pitești, autostrada Transilvania, Podul peste Dunăre la Brăila, Autostrada Tg. Mures- Iasi-Ungheni.”

Verifica si

ZIUA ALEGERILOR LA PNL GIURGIU – COMUNICAT DE PRESĂ

În urmă cu doi ani, conducerea filialei județene PNL Giurgiu era preluată, cu titlu de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.