sâmbătă , 31 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ZILELE ORAŞULUI, „AMENINŢATE” DE VREMEA REA

ZILELE ORAŞULUI, „AMENINŢATE” DE VREMEA REA

Programul este pus la punct, scena se pregăteşte, dar totul depinde acum de capriciile vremii. Este vorba despre acţiunile organizate şi în acest an pentru a marca Zilele Oraşului, manifestări programate timp de trei zile: vineri, sâmbătă şi duminică.

Din păcate, veştile de la Meteo nu sunt deloc bune. Asta pentru că ploile continuă la Giurgiu. De altfel, miercuri, la ora 16, a intrat în vigoare şi la noi -ca şi în alte 22 de judeţe ale ţării – un cod galben de ploi abundente, cod valabil până joi, la ora 9, interval în care se aşteaptă ploi de 20-30 l/mp.

Ploile continuă şi joi, şi vineri, iar temperaturile sunt în continuă scădere, astfel că, dacă miercuri maximele au fost în jur de 15 grade, joi nu vom mai avea mai mult de 13 grade, iar vineri, doar 11, iar minimele scad noaptea până la 3 grade Celsius.

Sâmbătă, ploaia se opreşte, dar cerul rămâne înorat. Temperaturile mai cresc puţin, fiind aşteptate maxime în jur de 15 grade. Din păcate, duminică sunt anunţate din nou ploi, pe tot parcursul zilei, intensificări ale vântului şi maxime în jur de 15 grade.

Se pare că ploile se opresc de-abia la începutul săptămânii viitoare, luni fiind aşteptat soare, cer senin şi temperaturi în jur de 16 grade Celsius.

 

Verifica si

INCENDIAR: FRATELE UNUI CANDIDAT PSD – LIDER AL UNEI GRUPĂRI DE SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE!

Un caz complex a fost soluționat, zilele acestea, de polițiștii din Capitală, care au reușit …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.