sâmbătă , 5 decembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / POLIŢIA DEMAREAZĂ NOI CONTROALE. VIZAŢI, DE ACEASTĂ DATĂ, SUNT ŞOFERII DE PE AMBULANŢE

POLIŢIA DEMAREAZĂ NOI CONTROALE. VIZAŢI, DE ACEASTĂ DATĂ, SUNT ŞOFERII DE PE AMBULANŢE

Printr-un comunicat de presă, IJP Giurgiu anunţă că polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, vor desfășura acțiuni în perioada următoare, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați conducătorii de ambulanțe, a creșterii gradului de siguranță a pacienților și a personalului serviciilor de ambulanță în trafic.

Pe timpul acțiunilor se vor urmări, respectarea regulilor de circulație și modul legal de folosire a semnalelor acustice și optice de către conducătorii ambulanțelor dar și verificarea respectării de către ceilalți participanți la trafic, a semnificației semnalelor acustice și optice ale autospecialelor care se deplasează la intervenții în regim de urgență.

Polițiștii vor verifica totodată starea tehnică a autovehiculelor de ambulanță, documentele conducătorilor auto și consumul de alcool.

Prin acțiunile care se vor desfășura polițiștii urmăresc reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autospecialele care se deplasează la urgențe și conștientizarea participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării semnalelor acustice și optice ale autospecialelor.

Verifica si

PRIMA ZĂPADĂ A IERNII A ADUS ȘI PRIMA INTERVENȚIE A ȘENILATEI ISU

Pompierii giurgiuveni au intervenit, în această după-amiază, cu șenilata în localitatea Malu, în sprijinul Serviciului …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.