luni , 6 decembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / PRIMARII PSD DIN JUDEŢ – ÎNTÂLNIRE INFORMALĂ CU LIDERII ŞI PARLAMENTARII PARTIDULUI

PRIMARII PSD DIN JUDEŢ – ÎNTÂLNIRE INFORMALĂ CU LIDERII ŞI PARLAMENTARII PARTIDULUI

Vineri după-amiază, primarii PSD din judeţ s-au întâlnit, într-un cadru destins, cu liderii partidului şi cu parlamentarii PSD de Giurgiu.

Deşi a fost o întâlnire informală, nu au lipsit discuţiile serioase, mai ales că alături de aleşii giurgiuveni s-a aflat şi preşedintele executiv PSD, senatorul Niculae Bădălău. Acesta a ţinut să le împărtăşească primarilor noutăţi din activitatea Guvernului, dar şi din cea parlamentară.

„Săptămâna viitoare vom afla care sunt proiectele finanţate, la nivel naţional, pe OG 28. Primăriile din judeţul Giurgiu au depus 240 de proiecte şi sper să le căştigăm pe toate! Ne dorim să deschidem şantiere pentru reţele de canalizare în absolut toate localităţile judeţului, iar celor care nu pot lucra cu Apa Service le spun că există discuţii cu RAJA Constanţa, cel mai mare operator de apă şi canalizare din ţară.

De asemenea, nu uitaţi că există şi multe programe cu finanţare europeană pentru investiţii în localităţile pe care le conduceţi, oportunităţi ce trebuie exploatate”, le-a spus preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, primarilor prezenţi la întâlnirea de vineri după-amiază.

foto: giurgiu-net.ro

Verifica si

DOI CONSILIERI JUDEȚENI PSD, EXCLUȘI DE PARTID DIN CONSILIU. MOTIVUL: COLABORAREA CU PNL

Doi consilieri judeţeni social-democraţi au fost excluşi din CJ Giurgiu prin decizie a Biroului Politic …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.