miercuri , 27 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / LA MULŢI ANI, POLIŢIEI LOCALE!

LA MULŢI ANI, POLIŢIEI LOCALE!

În fiecare an, în data de 21 mai este sărbătorită la nivel național Ziua Poliției Locale, ocazie cu care este organizat și la Giurgiu un ceremonial care să marcheze importanța acestei zile. Pentru că în acest an, ziua de 21 mai în care creștinii-ortodocși îi prăznuiesc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, conducerea Direcției Poliției Locale a marcat evenimentul în avans, respectiv, vineri 19 mai – anunţă Primăria Giurgiu, pe siteul oficial.

La festivitatea desfășurată în incinta instituției au asistat primarul Nicolae Barbu și viceprimarul Ion Dragomir, în cadrul ceremonialului 15 polițiști locali primind diplome de merit, iar alți șapte fiind avansați în gradul profesional următor.

”Vreau să vă felicit pentru faptul că reușiți zilnic să veniți în sprijinul cetățenilor acestui oraș și de asemenea mă bucur foarte mult că o parte dintre d-voastră ați fost evidențiați prin acordarea acestor diplome de merit, ca și apreciere pentru eforturile depuse. Vreau să vă transmit și din partea cetățenilor mesajul că au foarte mare încredere în activitatea pe care o desfășurați și nu pot să nu remarc faptul că de la an la an, activitatea Direcției Poliției Locale a fost îmbunătățită”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

Verifica si

PRIMĂRIA ANUNȚĂ PRIMELE MĂSURI ÎN SCANDALUL LEGAT DE SITUAȚIA STRĂZII GĂRII

În urma sesizărilor asupra situației străzii Gării, primarul Adrian Anghelescu a luat măsura închiderii acesteia, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.