miercuri , 20 februarie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / TÂRGUL JUCĂRIILOR, UN STAND APARTE LA MANIFESTĂRILE DE ZIUA COPILULUI

TÂRGUL JUCĂRIILOR, UN STAND APARTE LA MANIFESTĂRILE DE ZIUA COPILULUI

O mulţime de activităţi – sportive, culturale, distractive – se desfăşoară astăzi la Giurgiu, pentru a marca Ziua Copilului. Printre acestea, un loc aparte îl ocupă standul deschis de Crucea Roşie Giurgiu, care – ca în fiecare an – a organizat „Târgul jucăriilor”, o acţiune menită a ajuta pe cei mai puţin norocoşi.

Aici se vând jucării donate de copii – şi nu numai – din Giurgiu, iar banii strânşi astfel urmează a ajunge în familii nevoiaşe din judeţ.

Ca de fiecare dată, alături de voluntarii de la Crucea Roşie s-au aflat jandarmii giurgiuveni:

Impresionați de inițiativa Crucii Roșii Giurgiu, jandarmii s-au alăturat și anul acesta campaniei “Târgul jucăriilor vechi”. Timp de câteva săptămâni aceștia au strâns jucării pe care astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, le-au donat pentru cazurile umanitare susținute de Crucea Roșie.

Zeci de copii au fost alături de jandarmi și au donat bani din dorința de a-i ajuta pe ceilalți copii care se confruntă cu probleme de sănătate sau financiare.

Pe lângă donațiile făcute, jandarmii au cumpărat  și alte jucării expuse la vânzare, urmând ca din sumele colectate, reprezentanții Crucii Roșii să ajute două cazuri sociale din Vânătorii Mici și Gogoșari.”

Jandarmii nu au fost singurii ce au răspuns apelului Crucii Roşii, astfel că la standul de pe pietonală „s-au perindat” atât elevi ai şcolilor din oraş, veniţi în grupuri, cât şi copii şi părinţi veniţi să se bucure de Ziua Copilului. Vom vedea, la final, ce succes a avut această acţiune, mai exact, câţi bani s-au strâns din vânzarea jucăriilor donate de oameni cu suflet.

Verifica si

OPORTUNITATE DE ANGAJARE: HOSPICE CASA SPERANȚEI CAUTĂ MANAGER

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei – angajeaza Manager Servicii Pacienti si Asistenta familiala – pentru Centrul …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.