vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / DRAMĂ A DOUĂ FETE, LA VEDEA: BĂTUTE CU LANŢUL ŞI CU BICIUL!

DRAMĂ A DOUĂ FETE, LA VEDEA: BĂTUTE CU LANŢUL ŞI CU BICIUL!

Poliţiştii au pus capăt „carierei” a trei bărbaţi din Vedea, care, timp de doi ani  au exploatat sexual, obligându-le să se prostitueze, două fete minore . Iată cum sună comunicatul oficial al Poliţiei:

„Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti –  Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au documentat activitatea infracţională lui C. V., de 52 ani, I. G., de 49 ani, și V. F. de 16 ani, toți din comuna Vedea, județul Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori.

Astfel, în perioada 2015-2017, cei trei, au racolat două minore cu vârsta de 17 ani, respectiv 13 ani, le-au cazat și exploatat sexual prin obligarea la practicarea prostituției, folosind acte de violenţă şi ameninţare.

Minorele erau obligate să se prostitueze cu mai mulți bărbați (clienți), banii sau bunurile rezultate în urma practicării prostituției, fiind însușite de către aceștia.

În cazul în care minorele refuzau să întrețină relații sexuale cu clienții, suspecții, cunoscuți ca persoane extrem de violente, supuneau minorele la violențe fizice și verbale de genul amenințărilor cu moartea, bătăi cu lanțul, cu biciul sau alte obiecte contondente.

La data de 05.07.2017, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Giurgiu și jandarmi au efectuat 4 percheziții domiciliare, în urma cărora 10 persoane au fost conduse la audieri. C.V., și V. F., au fost reținuți, urmând a fi prezentați la data de 06 07 2017 la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.”

Verifica si

PRIMAR LIBERAL AMENINȚAT CĂ VA FI OMORÂT CU O COASĂ, SUB PRIVIRILE BINEVOITOARE ALE POLIȚIEI (VIDEO)

Seara de Înviere a fost una foarte agitată în Vedea, mai exact în centrul localității, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.