miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / 4.000 DE LOCURI DE PARCARE ÎN ORAŞ. CÂND ŞI UNDE SE POT DEPUNE CERERI?

4.000 DE LOCURI DE PARCARE ÎN ORAŞ. CÂND ŞI UNDE SE POT DEPUNE CERERI?

Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Giurgiu a continuat demersurile în ceea ce privește măsura atribuirii locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reședință sau sediu/punct de lucru. Până în acest moment s-a făcut identificarea în teren a locurilor de parcare, numărul acestora fiind de cca. 4.000.

De asemenea, s-a făcut comandă la Giurgiu Servicii Locale pentru trasarea, semnalizarea și numerotarea locurilor de parcare.

Cererile pentru participarea la procedura de licitație a locurilor de parcare vor fi depuse numai după finalizarea etapei de trasare, semnalizare și numerotare a locurilor de parcare și numai după afișarea anunțului în presa locală, la avizierul Primăriei Municipiului Giurgiu și la fiecare scară de bloc, prin intermediul asociațiilor de proprietari. 

Anunțul va cuprinde termenul limită până la care se pot depune cererile, lista documentelor ce trebuie să însoțească cererea, precum și cuantumul taxei anuale aprobate de Consiliul Local (preț pornire licitație)- anunţă Primăria, pe siteul oficial al instituţiei.

Verifica si

14 IANUARIE – PRIMA ZI DE PLATĂ A SALARIILOR ȘI INDEMNIZAȚIILOR PENTRU ASISTENȚII PERSONALI ȘI PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu aduce la cunoștința asistenților personali și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.