vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CÂTE LOCURI LIBERE AU RĂMAS ÎN LICEE ŞI UNDE SUNT ACESTEA?

CÂTE LOCURI LIBERE AU RĂMAS ÎN LICEE ŞI UNDE SUNT ACESTEA?

239 este numărul total al locurilor rămase neocupate după repartizarea computerizată de miercuri, în liceele din judeţul Giurgiu. Aşa cum era de aşteptat, locurile de la liceele de prestigiu – Colegiul Ion Maiorescu sau Liceul Tudor Vianu – au fost ocupate în totalitate, iar ultimele medii de admitere au fost mai mari decât anul trecut.

Astfel, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei, cea mai mică medie cu care s-a intrat la Maiorescu – Matematică-Informatică, a fost 9,13, locul al doilea în topul celor mai bune ultime medii fiind ocupat tot de Maiorescu, profil Filologie, cu media 7,63.

Pe locul al treilea nu este, însă, vreun alt profil de la Maiorescu sau Liceul Tudor Vianu, ci Liceul Tehnologic Dimitrie Bolintineanu, din Bolintin, unde, la profilul Economic, ultima medie de admitere a fost 7,40.

La celalălat capăt al clasamentului se află Liceul Tehnologic Comana, Liceul Udrişte Năsturel, din Hotarele şi Liceul Tehnologic Mihai Viteazul, Călugăreni, unde ultimele medii de admitere au fost 2.22, 2,13, respectiv 2.02.

Revenind la locurile rămase neocupate, în oraş mai sunt disponibile 9 locuri la Liceul Tudor Vianu, profil Ştiinţele Naturii, 15 locuri, la Liceul Nicolae Cartojan, profil Ştiinţele Naturii, 44 de locuri, la Liceul Ion Barbu (39, la Economic şi 5, la Turism şi alimentaţie). Şi la Liceul „Viceamiral Bălănescu” au rămas locuri liubere. Mai exact, 46, din care 24, la Construcţii, instalaţii şi lucrări publice şi 22, la Protecţia Mediului.

„Grosul” locurilor neocupate vine, însă – ca de obicei – de la liceele din judeţ. Astfel, la liceul din Călugăreni au rămas 38 de locuri – 25, la Protecţia Mediului şi 13 la Industrie Alimentară; alte 26 de locuri sunt la liceul din Prundu – 23, la profilu Agricultură şi 13, la Protecţia Mediului.

Locuri libere sunt şi la Liceul „Udrişte Năsturel”, din Hotarele: 19 – 4, la Economic şi 15, la Ştiinţele Naturii. Alte 32 de locuri neocupate sunt la Liceul Tehnologic din Comana, la profiului Silvicultură.

Verifica si

TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE SÂNZIENE

Sânzienele sau Drăgaica reprezintă o sărbătoare importantă în popor și de care se leagă o …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.