duminică , 29 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / PENITENCIARUL GIURGIU, DIN NOU ÎN PRIM-PLAN. PERCHEZIȚII MIERCURI DIMINEAȚĂ

PENITENCIARUL GIURGIU, DIN NOU ÎN PRIM-PLAN. PERCHEZIȚII MIERCURI DIMINEAȚĂ

Poliţişti de la IPJ Călăraşi au efectuat miercuri trei percheziţii în Penitenciarul din Giurgiu şi la locuinţele unor persoane din judeţul Ialomiţa bănuite de comiterea mai multor înşelăciuni prin metoda „accidentul”, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională fiind de 29.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al IGPR, transmis joi AGERPRES, în cauză sunt bănuite cinci persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, patru dintre ele aflându-se în executarea unor pedepse cu închisoarea.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie – octombrie 2017, cei în cauză ar fi contactat telefonic mai multe persoane şi, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea în accidente de circulaţie a membrilor familiei victimelor, le-ar fi solicitat acestora diferite sume de bani. În sarcina celor cinci persoane, dintre care patru aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea, s-a reţinut comiterea a cinci infracţiuni de înşelăciune, victimele fiind persoane vârstnice din judeţul Călăraşi”, arată sursa citată.

Prin activitatea infracţională a fost cauzat un prejudiciu de 29.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate trei telefoane mobile, cartele telefonice, aproximativ 2.000 de euro, precum şi documente privind depuneri de numerar, iar faţă de cele cinci persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În activităţi au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, poliţişti de la Serviciul Criminalistic Călăraşi şi de la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

www.agerpres.ro

Verifica si

DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ GIURGIUVEANĂ: DOCTORIȚA MIHAELA FLOREA – RĂPUSĂ DE COVID

Tristul anunț este făcut de primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă: ”Cu tristețe în suflet, vă …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.