joi , 26 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / PATRU ORE, 80 DE AMENZI, 12 PERMISE REŢINUTE…

PATRU ORE, 80 DE AMENZI, 12 PERMISE REŢINUTE…

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu acționează pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Pe parcursul a doar 4 ore, în urma activităților desfășurate, polițiștii giurgiuveni au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 12 permise de conducere.

În ziua de 10 noiembrie a.c., în intervalul orar 12.00-16.00, polițiștii din județul Giurgiu au acționat punctual, pe Drumul Național 5, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea a fost realizată ca urmare a concluziilor analizelor de risc rutier întocmite care au relevat faptul că, la nivel județean, viteza, sub cele două forme ale sale: excesivă, respectiv neadaptată la condițiile de drum, se numără printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere (neacordarea priorității de trecere, traversări  neregulamentare, abateri bicicliști și conducere fără permis).

Pentru creșterea eficienței activităților desfășurate polițiștii structurii rutiere au acționat cu un aparat radar montat pe o autospecială neinscripționată.

Pe timpul acțiunii au fost constatate mai multe încălcări ale normelor care reglementează regimul rutier, fiind aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 60.650 lei, dintre care 75 pentru nerespectarea regimului legal de viteză iar 8 pentru alte abateri (pentru folosirea telefonului mobil fără dispozitive handsfree, conducerea autovehiculelor fără documente,  nepurtarea centurii de siguranță, etc.).

Totodată, în cadrul activităților, au fost reținute 12 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Verifica si

DESCOPERIRE MACABRĂ PE UN CÂMP DIN JUDEȚ: CADAVRUL CARBONIZAT AL UNEI FEMEI

Vineri seara, polițiștii de la Ghimpați erau anunțați că pe un câmp dintre Ghimpați și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.