joi , 22 august 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Editorial / DE CE SĂ NU DĂM O ŞANSĂ TINERILOR?

DE CE SĂ NU DĂM O ŞANSĂ TINERILOR?

Numirea giurgiuveanului Lucian Ioniţă în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii supără, se pare… Şi supără pe mulţi! Altfel, nu se poate explica reala campanie de denigrare pornită împotriva sa de o parte a presei naţionale, care nu pregetă în a găsi tot felul de epitete pentru a-l cataloga pe tânărul demnitar, pornind ce la catalogări ca „văcarul din Clejani”.

Nu sunt puţine articolele apărute de la numirea sa în funcţie, în care se încearcă – prin toate mijloacele – denigrarea noului subsecretar de stat de la „Sănătate”.

Pe cine deranjează această numire, însă, şi de ce nu putem da timp unui tânăr catalogat din start drept „incompetent” să arate ce poate? E adevărat, este vorba despre un domeniu extrem de sensibil în România – sănătatea – dar cine spune că un tânăr ca Lucian Ioniţă chiar nu poate face „treabă” în funcţia pe care a fost numit?

Haideţi să îi dăm puţin credit  (şi puţin timp), ca să vedem ce poate şi să nu aruncăm, din start, anatema asupra lui! Poate – cine ştie? – tânărul giurgiuvean chiar s-a confruntat „live” cu problemele sistemului sanitar şi are nişte idei care ar putea îmbunătăţi activitatea din acest domeniu…

De ce să nu îi acordăm măcar puţin credit? Doar pentru că estre tânăr? Doar pentru că este giurgivean?

Pornind pe acest principiu, nimeni nu ar mai avea nicio şansă să acceadă la funcţii de conducere la nivel naţional… Şi atunci, cine ar avea de câştigat şi ce? Şi cine ar avea de pierdut? Nu cumva noi toţi?

Verifica si

PNL CERE ŞEDINŢĂ DE ÎNDATĂ LA CONSILIUL LOCAL. MOTIVUL: SITUAŢIA DE LA POLIŢIA LOCALĂ ŞI CEA A TRANSPORTULUI DIN ORAŞ

Liberalii giurgiuveni se declară îngrijoraţi de două situaţii grave apărute în ultima perioadă în Giurgiu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.