duminică , 22 septembrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DROGURILE – O PROBLEMĂ REALĂ PENTRU GIURGIU

DROGURILE – O PROBLEMĂ REALĂ PENTRU GIURGIU

Că în Giurgiu se consumă şi se distribuie droguri nu mai este o noutate. Cel puţin pentru oamenii „de rând”… Interesant este, însă, că, în ultima perioadă, şi autorităţile încep să „descopere” acest fenomen. Tot mai mulţi tineri sunt depistaţi conducând sub influenţa drogurilor, iar un astfel de exemplu este cel înregistrat în cursul acestei săptămâni (exemplu care nu este, nici pe departe, singular):

Un tânăr giurgiuvean a fost depistat de polițiștii rutieri că a condus autoturismul pe raza municipiului Giurgiu sub influența drogurilor.

Joi, 7 decembrie a.c., în jurul orei 19.50, un tânăr, de 23 ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier de la Politia Municipiului Giurgiu în timp ce conducea autoturismul pe Șoseaua Alexandriei, din municipiul Giurgiu, sub influenta substanțelor psihoactive.

Tânărul, având o stare agitată, a creat suspiciuni polițiștilor, care l-au condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru recoltare de mostre biologice, în vederea stabilirii prezentei în organism unor substanțe psihoactive, unde rezultatul testului a fost pozitiv „THC”.

Față de persoana depistată, polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.”

Verifica si

A VENIT LA CLEJANI SĂ CULTIVE… CANNABIS!

Este voba despre un cipriot de 56 de ani, prins de poliţişti şi procurorii DIICOT …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.