marți , 19 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DIN NOU, MIGRANŢI ILEGALI DESCOPERIŢI LA VAMA GIURGIU (VIDEO)

DIN NOU, MIGRANŢI ILEGALI DESCOPERIŢI LA VAMA GIURGIU (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al unui camion condus de un cetăţean turc, patru cetăţeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în țară.

În data de 12.12.2017, ora 00.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul turc H.M., în vârstă de 57 ani, la volanul unui autocamion înmatriculat în Turcia. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile din Turcia pentru o societate din România.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări asupra camionului cu aparatura din dotare, care a indicat un nivel ridicat de CO2 in remorca mijlocului de transport. Având suspiciuni cu privire la prezenţa unor persoane in autocamion, s-a solicitat sprijinul lucrătorilor vamali pentru desigilarea compartimentului marfa. Astfel, in interiorul acestuia au fost descoperite ascunse patru persoane, doi adulți de sex masculin și doi copii, care nu aveau documente de identitate asupra lor.

La cercetări, cele patru persoane au declarat că sunt cetăţeni sirieni și au fost urcate în camion pe teritoriul Turciei, pe ușile din spate ale semiremorcii, după ce au fost demontate balamalele acestora.

Șoferul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că cele patru persoane se aflau în camion.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar camionul, şoferul turc şi cei patru sirieni au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Comisar şef  de poliţie Cazacu Danut

Verifica si

MAȘINĂ LOVITĂ DE TREN, LA ONCEȘTI

Incidentul a fost semnalat vineri, în jurul orei 16, iar pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.