miercuri , 16 ianuarie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VIN SĂRBĂTORILE, ÎNCEPE „VÂNĂTOAREA” DE PETARDE…

VIN SĂRBĂTORILE, ÎNCEPE „VÂNĂTOAREA” DE PETARDE…

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit 3.959 articole pirotehnice, în valoare comercială de 2.000 lei, pe care o femeie din Giurgiu a încercat să le introducă în țară fără a deține autorizațiile necesare.

În data de 12.12.2017, în baza Planului comun de acțiune ”Foc de artificii”, încheiat între I.T.P.F. Giurgiu și I.P.J. Giurgiu, polițiștii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (S.A.E.S.P.) au desfășurat o acțiune specifică, pe sensul de intrare în țară, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Astfel, la ora 14.18, echipa comună a descoperit într-un autoturism marca Ford cantitatea de 3.959 articole pe bază de amestecuri pirotehnice.

Cu ocazia verificărilor specifice a rezultat faptul că bunurile aparțin unei pasagere din autoturism, D.G., în vârstă de 24 de ani, domiciliată în judeţul Giurgiu.

Faţă de cele constatate persoana în cauză a declarat că articolele pirotehnice îi aparțin, le-a cumpărat din localitatea Ruse, contra sumei de 500 lei, urma să le utilizeze de sărbători și nu avea cunoștință de obligativitatea deţinerii autorizațiilor necesare.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Bunurile, în valoare de 2000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către ofițeri din cadrul S.A.E.S.P. Giurgiu, iar persoanei i s-a permis continuarea călătoriei, fiind cercetată în stare de libertate.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu –

Comisar șef de poliţie Cazacu Danut

Verifica si

DIN NOU, ATENȚIONARE METEO. CEL MAI PERICULOS FENOMEN ANUNȚAT-POLEIUL

Este vorba despre o informare emisă de meteorologi luni, informare ce vizează intervalul 14-16 ianuarie. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.