miercuri , 16 ianuarie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / SEARĂ DE 13 „NEAGRĂ” ÎN JUDEŢUL GIURGIU

SEARĂ DE 13 „NEAGRĂ” ÎN JUDEŢUL GIURGIU

O bătrână a murit arsă de vie, iar trei tineri au fost victimele unui accident rutier grav. Cele două evenimente „negre” s-au petrecut miercuri seară, în interval de numai o oră.

Primul a fost incendiul izbucnit la o casă din Joiţa, incendiu anunţat în jurul orei 21. Două autospeciale ale pompierilor, dar şi ambulanţă SMURD s-au deplast imediat la faţa locului, dar, din păcate, atunci când au reuşit să intre în casa (care, până la urmă, a ars în totalitate), pompierii au găsit cadavrul unei femei de 91 de ani, ce pierise în foc. Potrivit primelor constatări de la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de coşul de fum necurăţat.

La circa o oră de la acest eveniment, la 112 se anunţa un accident rutier soldat cu trei victime. Accidentul era înregistrat la Naipu, pe DN 6 şi şoferul care îl provocase fugise de la faţa locului. Acesta a fost prins de poliţişti la scurt timp, declarând că a fugit pentru că i s-a făcut frică.

Victimele sale au fost trei tineri, cu vârste între 18 şi 20 de ani, toţi din Ghimpaţi, care circulau regulamentar într-un autoturism pe care şoferul vinovat l-a lovit din cauză că nu a păstrat distanţa neregulamentară. Cei trei tineri au fost transportaţi la Spitalul Universitar din Capitală, unde au rămas internaţi.

Pe numele şoferului vinovat de accident s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Verifica si

ESTE OFICIAL: COMISARUL ȘEF CĂTĂLIN GEORGESCU, NUMIT INSPECTOR ȘEF AL POLIȚIEI JUDEȚENE

În sfârșit, lunga perioadă de așteptare de la IJP Giurgiu s-a încheiat, iar polițiștii giurgiuveni …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.