duminică , 15 iulie 2018
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / SEARĂ DE 13 „NEAGRĂ” ÎN JUDEŢUL GIURGIU

SEARĂ DE 13 „NEAGRĂ” ÎN JUDEŢUL GIURGIU

O bătrână a murit arsă de vie, iar trei tineri au fost victimele unui accident rutier grav. Cele două evenimente „negre” s-au petrecut miercuri seară, în interval de numai o oră.

Primul a fost incendiul izbucnit la o casă din Joiţa, incendiu anunţat în jurul orei 21. Două autospeciale ale pompierilor, dar şi ambulanţă SMURD s-au deplast imediat la faţa locului, dar, din păcate, atunci când au reuşit să intre în casa (care, până la urmă, a ars în totalitate), pompierii au găsit cadavrul unei femei de 91 de ani, ce pierise în foc. Potrivit primelor constatări de la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de coşul de fum necurăţat.

La circa o oră de la acest eveniment, la 112 se anunţa un accident rutier soldat cu trei victime. Accidentul era înregistrat la Naipu, pe DN 6 şi şoferul care îl provocase fugise de la faţa locului. Acesta a fost prins de poliţişti la scurt timp, declarând că a fugit pentru că i s-a făcut frică.

Victimele sale au fost trei tineri, cu vârste între 18 şi 20 de ani, toţi din Ghimpaţi, care circulau regulamentar într-un autoturism pe care şoferul vinovat l-a lovit din cauză că nu a păstrat distanţa neregulamentară. Cei trei tineri au fost transportaţi la Spitalul Universitar din Capitală, unde au rămas internaţi.

Pe numele şoferului vinovat de accident s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Verifica si

URMEAZĂ ZILE CAPRICIOASE, CU PLOI ȘI FURTUNI, LA GIURGIU

Meteorologii nu au deloc vești bune pentru zilele următoare, până la sfârșitul săptămânii fiind prognozată …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.