duminică , 22 septembrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / AUTORITĂŢILE JUDEŢENE CONFIRMĂ REDESCHIDEREA TÂRGULUI DE LA CĂLUGĂRENI

AUTORITĂŢILE JUDEŢENE CONFIRMĂ REDESCHIDEREA TÂRGULUI DE LA CĂLUGĂRENI

Prezent la o conferinţă de presă ce a avut ca temă pregătirile pentru sărbătorile de iarnă în judeţ, şeful DSV Giurgiu a confirmat redeschiderea târgului de la Călugăreni, precizând că acum, la târgul din Călugăreni se poate controla toată marfa vândută, pentru că fiecare comerciant este obligat să aibă documente însoţitoare ale mărfii, iar cei care vând carne şi produse din carne trebuie să aibă avize de la medici veterinari.

Şeful DSV a mai declarat că se poartă discuţii cu Primăria Călugăreni pentru extinderea târgului, prin proiecte cu fonduri europene.

De asemenea, întrebat ce alte târguri autorizate funcţionează în judeţ, dr. Liviu Florescu a menţionat că singurul autorizat – în afara celui din Călugăreni – este târgul de la Ghimpaţi, în timp ce târgurile de la Dobreni şi Bolintin Vale sunt în curs de autorizare.

Şeful DSV a profitat de întâlnirea cu presa pentru a reaminti giurgiuvenilor câteva sfaturi legate de pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, cele mai importante fiind cumpărarea cărnii din locurile autorizate şi, în cazul celor care taie porcul crescut în propria gospodărie, analiza trichineloscopică a cărnii.

Verifica si

A VENIT LA CLEJANI SĂ CULTIVE… CANNABIS!

Este voba despre un cipriot de 56 de ani, prins de poliţişti şi procurorii DIICOT …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.