miercuri , 16 ianuarie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ACTELE FALSE SUNT „LA MODĂ” ÎN TURCIA

ACTELE FALSE SUNT „LA MODĂ” ÎN TURCIA

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean turc care a încercat să intre ilegal în ţară folosind o carte de identitate eliberată de autoritățile bulgare, aparținând altei persoane.

 În data de 11.01.2018, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autoturism, un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate eliberată de autoritățile bulgare.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia cărții de identitate, motiv pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățeanul turc Y.K., în vârstă de 30 de ani. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a  procurat cartea de identitate bulgărească din Ankara – Turcia, contra sumei de 1.000 dolari şi a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania pentru a se angaja.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar aceasta a fost preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu,

Comisar șef de poliție Dănuț Cazacu

Verifica si

DIN NOU, ATENȚIONARE METEO. CEL MAI PERICULOS FENOMEN ANUNȚAT-POLEIUL

Este vorba despre o informare emisă de meteorologi luni, informare ce vizează intervalul 14-16 ianuarie. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.