miercuri , 16 ianuarie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CINE SUNT „CAMPIONII INTERVENŢIILOR” SMURD ÎN 2017, LA ISU VLAŞCA?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CINE SUNT „CAMPIONII INTERVENŢIILOR” SMURD ÎN 2017, LA ISU VLAŞCA?

ISU Vlaşca a publicat, recent, pe pagina oficială de facebook, un mesaj adresat salvatorilor din subunităţile Inspectoratului, făcând referire la „campionii intervenţiilor” din 2017:

„Adresăm felicitări colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vlașca” al județului Giurgiu pentru implicarea, devotamentul și dăruirea profesională de care au dat dovadă pe întreg parcursul acestui an și care s-au remarcat prin numeroasele intervenții SMURD.

Cele mai multe intervenții în anul 2017 le-au avut:

BOLINTIN DEAL
– dl. plt. maj. Negrilă Marius a participat la un număr de 248 intervenții SMURD, dintre care 14 accidente rutiere, urmat de dl. plt. adj. Chirigiu Ionel cu un număr de 215 intervenții SMURD, dintre care 11 accidente rutiere și un stop cardio-respirator și dl. plt. maj. Popa Nicușor, cu un număr de 196 intervenții SMURD, dintre care 11 accidente rutiere și un stop cardio-respirator.

ROATA DE JOS
dl. plt. adj. Leșeanu Robert a participat la un număr de 187 de intervenții SMURD, dintre care 9 accidente și două stopuri.

MIHĂILEȘTI

-dna. Plt. Maj. Enache Nicoleta a participat la un număr de 122 de intervenții SMURD, dintre care 98 accidente și două stopuri.”

Tuturor acestor „campioni”, dar şi colegilor lor din toate subunităţile ISU, felicitări şi mulţumiri pentru toate acţiunile lor!

Verifica si

DIN NOU, ATENȚIONARE METEO. CEL MAI PERICULOS FENOMEN ANUNȚAT-POLEIUL

Este vorba despre o informare emisă de meteorologi luni, informare ce vizează intervalul 14-16 ianuarie. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.