miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Editorial / „OF, CE DOR, CE CHIN, CE JALE…”: BOERESCU NU MAI E CONSILIER JUDEŢEAN!

„OF, CE DOR, CE CHIN, CE JALE…”: BOERESCU NU MAI E CONSILIER JUDEŢEAN!

Scandalul în care este implicat cel mai vocal (fost-de-acum) liberal – Mihnea Boerescu – are – aşa cum era de aşteptat – urmări.

Potrivit siteului PNL – giurgiu-acid.ro – după ce a fost arestat şi, mai apoi, plasat în arest la domiciliu, Mihnea Boerescu a devenit imediat „subiectul nr. 1” în interirorul PNL, partid care, după apariţia „ştirii-bombă” „a și emis un punct de vedere anunțând că situația consilierului liberal va fi discutată joi în ședința BPJ urmând a fi aplicate prevederile Statutului Partidului Național Liberal. În concret, acest anunț se traduce în următoarele două măsuri: Partidul Național Liberal îl va înlocui pe consilierul județean Boerescu pe care-l va și exclude din PNL”.

După ce partidul a decis să îl excludă – potrivit aceluiaşi site – însuşi „eroul” Mihnea Boerescu a „cugetat profund” şi a ajuns la concluzia că e mai bine să demisioneze („de bunăvoie şi nesilit de nimeni”?) atât din partid, cât şi din funcția de consilie judeţean.

O fi bine, o fi rău? Cert este că şedinţele Consiliului Judeţean vor avea mult de suferit în urma acestei „tărăşenii”… Păi, cine să mai facă spectacol și cine să mai dea ”cu bâta-n baltă” dacă nu mai e Boerescu?

Și, apropo, dacă Boerescu tot a demisionat, pe când și demisia lui Marin Anton?

Și, la final, o dedicație, pentru toți cei care ”suferă” acum…

 

 

Verifica si

PATRU DIN CEI ȘASE PARLAMENTARI DE GIURGIU ȘI-AU PRIMIT CERTIFICATELE OFICIALE

Într-o scurtă ceremonie desfășurată la sediul Tribunalului Giurgiu, președinta acestei instanțe, judecătorul Adriana Pencea, a …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.