marți , 24 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / DECI, PÂNĂ LA URMĂ, RĂZVAN CUC A FOST BUN CA MINISTRU…

DECI, PÂNĂ LA URMĂ, RĂZVAN CUC A FOST BUN CA MINISTRU…

Evenimentul numărul 1 al momentului este, fără îndoială, celebra şedinţă CEx a PSD, însă, înaintea acesteia, a mai fost înregistrat un eveniment, mai puţin mediatizat, dar care, pentru noi, giurgiuvenii, este important. De ce? Pentru că este vorba despre o realizare a unui giurgiuvean.

Mai exact, luni, înainte de CEx, premierul Tudose a fost prezent la Ministerul Transporturilor, acolo unde a asistat la semnarea celui mai mare contract de infrastructură rutieră din ultimii 27 de ani: construcţia podului de la Brăila.

Până să se ajungă, însă, la momentele solemne ale semnării contractului, e bine să ne amintim că vorbim despre un proiect „scos de la sertar” în mandatul ministrului Răzvan Cuc, cel a care a accelerat paşii spre realizarea concretă a podului de la Brăila, CNAIR lansând licitaţia pentru execuţia podului pe 29 aprilie.

De altfel, în discursul ţinut cu această ocazie, însuşi premierul Tudose i-a recunoscut meritele lui Răzvan Cuc – şi pe bună dreptate.

Întrebarea care se pune, însă, este: când a fost serios premierul? Acum câteva luni, când nu avea decât vorbe de reproş la adresa lui Răzvan Cuc, care „nu făcea nimic”, sau acum, când la lansarea proiectului, îi recunoaşte meritele?

A fost sau nu a fost Răzvan Cuc bun ca ministru?

 

Verifica si

DESCOPERIRE MACABRĂ PE UN CÂMP DIN JUDEȚ: CADAVRUL CARBONIZAT AL UNEI FEMEI

Vineri seara, polițiștii de la Ghimpați erau anunțați că pe un câmp dintre Ghimpați și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.