duminică , 9 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / „LA PAS”, DIN TURCIA PÂNĂ ÎN GERMANIA…

„LA PAS”, DIN TURCIA PÂNĂ ÎN GERMANIA…

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean turc care a încercat să intre fraudulos în România, evitând controlul din punctul de frontieră. 

În data de 18.01.2018, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, în zona adiacentă punctului de frontieră, venind dinspre Bulgaria spre România pe rambleul căii ferate, o persoană de sex masculin, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

Imediat, polițiștii de frontieră giurgiuveni au procedat la reținerea persoanei în cauză, care au fost dusă la sediul instituţiei pentru verificări.

În cadrul cercetărilor preliminare s-a stabilit că aceasta este cetăţeanul turc C.G., în vârstă de 25 de ani, care a declarat că intenţiona să intre ilegal în ţară, fără a efectua controlul de frontieră, cu scopul de a ajunge în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, poliţiştii de frontieră cetăţeanul turc a fost preluat de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Comisar sef  de poliţie Cazacu Danut

Verifica si

DOI COPII AFLAȚI ÎN GRIJA DGASPC AU DISPĂRUT. POLIȚIA CERE AJUTOR

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.