vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CONTINUĂ ”NEBUNIA” COZILOR LA OPERATORUL DE GUNOI

CONTINUĂ ”NEBUNIA” COZILOR LA OPERATORUL DE GUNOI

După anunțul brusc de la sfârșitul anului trecut referitor la desființarea taxei de habitat și obligativitatea încheierii de contracte individuale cu operatorul de salubrizare din oraș, la începutul lui ianuarie s-a declanșat o adevărată ”nebunie”, pentru că foarte mulți giurgiuveni s-au bulucit la sediul operatorului în cauză – conștiincioși – pentru a încheia noile contracte.

Au fost foarte multe nemulțumiri, legate, mai ales, de locația în care se încheiau aceste contracte – la fostul sediu al DADP, pe centura orașului – mulți plângându-se de distanța mare pe care trebuie să o parcurgă până acolo și solicitând ca operatorul să fie cel care să își trimită oamnii pe teren, acasă, pentru încheierea contractelor.

Nu s-a întâmplat așa. Singurul lucru care s-a schimbat a fost deschiderea unui punct de lucru mai în centrul orașului.  Mai exact, este vorba despre o casierie, deschisă la parterul blocului MUV2, în Piața Centrală.

În rest, totul e la fel. Adică, sunt în continuare cozi interminabile, la care oamenii stau cu orele pentru a încheia contractele. Nemulțumirile persistă, iar giurgiuvenii cer, tot mai insistent, ca aceste contracte să fie încheiate la domiciliu – așa cum fac toți ceilalți prestatori de servicii- și să nu mai fim nevoiți să stăm cu orele la cozi ce par a nu avea sfârșit.

Verifica si

INCENDIU DE PROPORȚII ȘI MUNIȚIE NEEXPLODATĂ ÎN PĂDUREA DE LA MIHAI BRAVU – SCENARIUL UNUI EXERCIȚIU ISU

Folosirea focului deschis în pădure sau pe terenurile agricole, fără respectarea prevederilor legale și adoptarea …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.