sâmbătă , 8 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Editorial / „CÂTE-UN PIC, PIC, PIC, PÂNĂ N-O MAI RĂMÂNEA NIMIC…”

„CÂTE-UN PIC, PIC, PIC, PÂNĂ N-O MAI RĂMÂNEA NIMIC…”

Nu au trecut nici doi ani de la alegerile locale, când PSD Giurgiu era „pe cai mari”, graţie celor mai bune rezultate din ţară. Iar aceste rezultate au fost, iniţial răsplătite pe măsură: pe lângă mandatele de parlamentari obţinute ca urmare a procentelor excelente ale PSD, Giurgiu avea doi miniştri şi deţinea şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului României.

Asta, în timp ce, pe plan local, PSD are şefia Consiliului Judeţean şi a Primăriei municipiului, dar şi majoritatea în aceste consilii.

Încet, încet, însă, Giurgiu a pierdut. Rând pe rând, şi-a pierdut reprezentarea în Guvern (după cum se ştie, la acest moment, nu mai este nici un ministru din judeţul Giurgiu) şi, mai nou, a pierdut şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

Este decizia luată de senatori cu o zi înainte de debutul sesiunii parlamentare, în şedinţa Biroului Permanent al Senatului, şedinţă în care Niculae Bădălău a fost înlocuit din funcţia de vicepreşedinte, noii vicepreşedinţi ai Senatului fiind acum Claudiu Manda şi Adrian Ţuţuianu.

În aceste condiţii, singura funcţie în care Giurgiu mai are – încă – un reprezentant este cea de vicelider al grupului parlamentar PSD din Senat, funcţie deţinută, în continuare, de senatorul Cristian Marciu.

Verifica si

CLANUL BĂDĂLĂU LOVEŞTE DIN NOU….

Recenta întâlnire de la Palatul Victoria dintre o parte a primarilor giurgiuveni şi premierul Orban …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.