duminică , 1 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / STUDENŢI ÎN PRACTICĂ, LA JANDARMERIA GIURGIU

STUDENŢI ÎN PRACTICĂ, LA JANDARMERIA GIURGIU

Porțile Jandarmeriei Giurgiu s-au deschis astăzi, 12 februarie, pentru 3 studenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, specialitatea “jandarmi”. Tinerii se pregătesc pentru a deveni ofițeri jandarmi și vor efectua, timp de o lună, stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ în cadrul inspectoratului.

Începând cu data de 19 februarie a.c., acestora li se vor alătura alți 3 studenți din ultimul an de studiu.                                                                                                                                                                                                            Studenții din anii I și al III-lea vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, iar cei din anul al II-lea vor efectua stagiul în domeniul pazei și protecției instituționale.

Cu acest prilej, viitorii ofițeri jandarmi au posibilitatea să pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, pe întreaga perioadă aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

 Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Verifica si

ACCIDENT PE DN5. TREI PERSOANE RĂNITE. A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA ELICOPTERULUI SMURD

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc, în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.