joi , 26 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / CONGRES EXTRAORDINAR PSD, ÎN MAI PUŢIN DE O LUNĂ

CONGRES EXTRAORDINAR PSD, ÎN MAI PUŢIN DE O LUNĂ

Şedinţa CEx PSD de luni s-a încheiat cu decizia organizării unui congres extraordinar, care, potrivit declaraţiilor preşedintelui Liviu Dragnea, se va desfăşura la începutul lunii martie (10 sau 17 martie).

Siteul ziare.com notează, despre acest subiect, citându-l pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea: „Congresul va fi cel mai bun prilej pentru ca toţi colegii care trimit scrisori publice să le susţină şi dezvolte.”

Acesta l-a taxat şi pe Codrin Ştefănescu: „Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam mult si cam rau”.

Vizat este si Nicolae Badalau, presedintele executiv al PSD, care a cerut, intr-o scrisoare publica din 8 ianuarie, ca BPN sa redevina forul de conducere executiva a partidului, pentru ca partidul sa isi poata face „iarna car si vara sanie”, iar democratia sa fie restabilita la sedintele din Kisselef.

Liviu Dragnea a dat atunci un prim raspuns, in care a anuntat ca scrisoarea constituie un „material de analiza foarte serios”, care va fi discutat in sedinta partidului.
Presa naţională mai notează că în şedinţa de luni s-a discutat şi despre eventualitatea organizării unor alegeri pentru vicepreşedinţi.

„Eu am spus că voi fi de acord (cu organizarea unor alegeri pentru vicepreşedinţi, n.r.) doar în situaţia în care modificăm structura BPN şi competenţele şi modul de alegere pentru vicepreşedinţi”, a spus Dragnea.

Acesta a mai precizat că va cere şi un vot de reconfirmare în funcţia de preşedinte PSD. (www.mediafax.ro)

Aşadar, în mai puţin de o lună, PSD se întruneşte în congres extraordinar şi este de aşteptat să se ia decizii importante. Să sperăm că judeţul Giurgiu nu va fi afectat de aceste decizii.

Verifica si

DE CE AU BOICOTAT LIBERALII ȘEDINȚA SENATULUI ȘI CE SCOPURI ASCUNSE AVEA, DE FAPT, PSD?

Explicația vine din partea reprezentanților PNL, care vin cu argumente, într-o postare pe pagina oficială …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.