miercuri , 27 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / POVESTEA MERGE MAI DEPARTE… ALTE ”CHIRIAȘE” FUGITE DIN CENTRE DE PLASAMENT

POVESTEA MERGE MAI DEPARTE… ALTE ”CHIRIAȘE” FUGITE DIN CENTRE DE PLASAMENT

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la două minore, plecate voluntar la data de 24.02.2018 de la casa de tip familial din municipiul Giurgiu, unde locuiau.

BENȚA IONELA – CRISTINA, de 12 ani, născută la data de 28.04.2005, în municipiul Giurgiu, beneficiar al măsurii de protecție socială, în data de 24.02.2018, la ora 13.00, a plecat de la căsuța unde este instituționalizată și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:  1,60 metri înălțime, 50 kg., păr șaten de lungime medie, ochi căprui, tenul alb.

La momentul plecării purta o geacă de fâș de culoarea roșie, pantaloni deschiși la culoare, purta pe cap o căciulă de culoare roz cu doi ciucuri în lateral.

 

PORUMBARU ANDREEA, de 14 ani, născută la data de 27.04.2003, în municipiul București, beneficiar al măsurii de protecție socială, în data de 24.02.2018, la ora 13.00, a plecat de la căsuța unde este instituționalizată și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:  1,55 metri înălțime, 45 kg., păr negru, ochi căprui, ten măsliniu.

La momentul plecării purta o geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni tip colant culoare alb cu negru, purta ghete aurii, din înlocuitor de piele, lucioase.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

Verifica si

CE ASCUNDE SPITALUL JUDEȚEAN ȘI DE CÂND?

O descoperire interesantă a fost făcută de președintele CJ, Dumitru Beianu, la Spitalul Județean. Despre …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.