luni , 25 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / OFICIAL, NE MERGE BINE…

OFICIAL, NE MERGE BINE…

Asta reiese din cea mai recentă sinteză a CJSU asupra situaţiei din judeţ, un comunicat de presă emis joi dimineaţă. Potrivit autorităţilor, în afara codului portocaliu de ger, valabil până vineri seară, totul e bine în judeţ: se circulă peste tot, nu sunt probleme cu energia electrică şi nici de altă natură:

 

  1. Avertizări:

Judeţul Giurgiu se află sub COD PORTOCALIU pentru temperaturi foarte scăzute, atât noaptea cât şi ziua, până la data de 02.03.2018, ora 20.00.

 

  1. Operaţionalizarea CJCCI

Centrul Judeţean pentru Conducerea şi coordonarea Intervenţiilor este activat din data de 25.02.2018, ora 22.00, la sediul ISU Giurgiu din str. Dorobanţi nr. 19.

 

  1. Situaţia drumurilor din judeţ este următoarea:

În judeţul Giurgiu toate drumurile sunt deschise circulaţiei şi se circulă în condiţii de iarnă.

 

  1. Alimentarea cu energie electrică

În județul Giurgiu, conform datelor transmise de E– Distribuţie Muntenia – Zonă Reţea MT-JT Giurgiu, pe liniile de tensiune medie nu sunt probleme, iar pe cele de tensiune mică sunt 20 de apeluri pentru defecţiuni individuale. Se lucrează cu toate echipele disponibile, pentru remedierea situaţiei.

 

 

Verifica si

ȘEDINȚĂ LA CJSU. CE MĂSURI S-AU DECIS DUPĂ SCĂDEREA RATEI DE INCIDENȚĂ LA NIVEL JUDEȚEAN, UNDE SE VOR APLICA ȘI DE CÂND?

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 22.01.2021, în ședință online, a constatat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.