duminică , 19 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / „PANA DE CĂLDURĂ” DE MIERCURI SEARĂ – PROSTIE, INCONŞTIENŢĂ SAU ACŢIUNE INTENŢIONATĂ?

„PANA DE CĂLDURĂ” DE MIERCURI SEARĂ – PROSTIE, INCONŞTIENŢĂ SAU ACŢIUNE INTENŢIONATĂ?

Anunţul făcut miercuri seara de Primărie, care atenţiona asupra faptului că abonaţii GEP nu vor avea căldură (în condiţiile în care urma una din cele mai geroase nopţi din iarnă) a pus pe jar mulţi giurgiuveni, dar şi – aşa cum era normal – echipele de intervenţie de la GEP.

Iniţial, s-a crezut că magistrala care transportă agent termic s-a spart (fisurat), cel mai probabil din cauza presiunii.

La faţa locului, însă – surpriză: nu era vorba de o fisură sau spărtură în conductă. Cineva – cine, cu siguranţă, nu vom afla – fie a făcut o glumă proastă, fie a făcut-o intenţionat, umblând la unul din robineţii de pe conductă, undeva în cartierul Sloboziei.

Evident că, odată descoperită cauza „avariei”, a fost remediată rapid, iar giurgiuvenii au reînceput să primească agent termic în calorifere undeva în jurul orei 23.

Nimeni nu ştie ce a fost în capul persoanei care a făcut asta: a fost o joacă, a fost prostie sau, poate, a făcut-o intenţionat… Cert este că, din cauza acestui gest, mii de oameni au stat cu frica unei nopţi „de gheaţă” în propriile apartamente.

Din fericire, totul s-a rezolvat rapid, iar lucrurile au reintrat în normal.

Verifica si

ȘASE CASE DIN PRUNDU AFECTATE DE UN INCENDIU, VINERI SEARA

Gospodăriile a șase giurgiuveni din localitatea Prundu au fost afectate, în această după-amiază, de un …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.