joi , 1 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CABLURI ELECTRICE ÎN PERICOL ȘI ACOPERIȘURI ZBURATE DE VÂNT – EFECTELE VREMII DIN ULTIMELE ORE

CABLURI ELECTRICE ÎN PERICOL ȘI ACOPERIȘURI ZBURATE DE VÂNT – EFECTELE VREMII DIN ULTIMELE ORE

Mai multe cabluri electrice au fost în pericol să se rupă din cauza ploii îngheţate, iar ţigle şi table au fost smulse de vânt, evenimentele fiind înregistrate într-o localitate din judeţ şi în municipiu, au informat, luni, reprezentanţii ISU Giurgiu.

„Cetăţenii din localitatea Călugăreni au sunat la 112 să anunţe că pe cablurile electrice de transport energie electrică de medie tensiune s-a aşezat un strat gros de gheaţă şi acestea riscă să se rupă. Am luat legătura cu echipajele Enel, care s-au deplasat în zonă şi au remediat situaţia. În localitatea Isvoarele, un brad prins de ploaia îngheţată şi vânt era în pericol să se prăbuşească peste o casă, iar în municipiul Giurgiu au fost înregistrate două cazuri în care ţiglele de pe o casă de locuit şi câteva table de la fosta clădire a Prefecturii Giurgiu au fost smulse de vânt”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El a menţionat că în toate situaţiile au fost efectuate intervenţii în timp util şi nu au fost înregistrate pagube materiale.

Judeţul Giurgiu s-a aflat duminică, 18 martie, sub Cod portocaliu de ploaie îngheţată şi intensificări ale vântului, după aproape o săptămână de Cod portocaliu de creşteri ale nivelurilor râurilor ce străbat judeţul, ceea ce a dus la inundarea a trei drumuri comunale şi a peste 700 de hectare de teren agricol, păşune şi pădure.

În prezent, judeţul Giurgiu se află sub avertizare de Cod galben de polei.

www.agerpres.ro

Verifica si

POLIȚIA GIURGIU – DECLARAȚIE DE PRESĂ: 44 DE SESIZĂRI PRIMITE DE LA ÎNCEPUTUL ZILEI DE VOTARE

Cu trei ore înainte de închiderea urnelor, Poliția Giurgiu a făcut public bilanțul incidentelor electorale …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.