vineri , 27 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DE FLORII, ACTORII TEATRULUI ”TUDOR VIANU” AU ADUS UN ZÂMBET PE FEȚELE COPIILOR INTERNAȚI LA GIURIGU

DE FLORII, ACTORII TEATRULUI ”TUDOR VIANU” AU ADUS UN ZÂMBET PE FEȚELE COPIILOR INTERNAȚI LA GIURIGU

În duminica Floriilor, patru clovni au adus zâmbetul pe chipul copiilor aflați sub tratament la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu. Timp de câteva zeci de minute, suferința a fost uitată și buna dispoziție a domnit printre copii datorită actorilor Teatrului „Tudor Vianu”.

„Am dorit să oferim copiilor spitalizați și părinților însoțitori un dar inedit, pentru care trebuie să împărțim aplauzele cu doamna manager Mihaela Rață și personalul medical de gardă la Secția Pediatrie. Împreună cu patru dintre cei mai îndrăgiți actori ai noștri – Ana Sivu-Daponte, Anca Pascu, Oana Maria Dragne și Șerban Chițu – am trăit momente de mare emoție, deoarece zâmbetele și căldura cu care ne-au răsplătit sunt unice” – spune Cosmin Crețu, managerul Teatrului „Tudor Vianu”, inițiatorul programului de acțiuni social-culturale al instituției.

În cadrul aceluiași program, în luna aprilie, după Paști, actorii giurgiuveni vor prezenta un spectacol la Penitenciar, în luna mai Teatrul „Tudor Vianu” va organiza a doua ediție a târgului pentru copii „Piticii negustori”, urmând ca de Sfinții Petru și Pavel, la sfârșit de iunie, să performeze la Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Mironești.

 

Verifica si

O NOUĂ ”ȘARJĂ” DE MĂRFURI CONFISCATE ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit peste 1.152 …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.