miercuri , 21 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ȘI FĂRĂ MAȘINĂ, ȘI CU BANII LUAȚI…

ȘI FĂRĂ MAȘINĂ, ȘI CU BANII LUAȚI…

Este situația în care se află un tânăr brașovean ce a vrut să iasă din țară prin Vama Giurgiu:

”Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Mercedes Benz căutat pentru confiscare de autorităţile italiene.

În data de 11.04.2018, în jurul orei 16.00la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român R.G.V., în vârstă de 24 ani, domiciliat în judeţul Brașov, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2015.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene la data de 07.04.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul de la cetățean italian, fără a şti că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de aproximativ 130.480 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.”

Verifica si

A ÎNCEPUT PERIOADA DEPUNERII CERERILOR PENTRU AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE

Giurgiuvenii ale căror venituri nu depășesc 750 lei/membru de familie pot depune cereri pentru ajutoarele …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.