marți , 27 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CÂT MAI COSTĂ O ANGAJARE CA ȘOFER ”LA STAT” ? 7.000 DE LEI!

CÂT MAI COSTĂ O ANGAJARE CA ȘOFER ”LA STAT” ? 7.000 DE LEI!

Este concluzia la care ajungem citind comunicatul de presă al Serviciului Județean Anticorupție Giurgiu, care a reușit un nou flagrant:

”Marţi, 17 aprilie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a unui bărbat, în vârstă de 51 ani, din Bucureşti, după ce a primit suma de 2.500 de lei de la o persoană denunţătoare în cauză, pentru a interveni pe lângă anumiţi funcţionari, în vederea angajării fiului acesteia, pe o funcţie de conducător auto în cadrul unei instituţii publice din municipiul Giurgiu.

Tot în cursul zilei de ieri, procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă, aflate în concurs real. Totodată, a dispus reţinerea acestuia, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate a rezultat că, luna iunie 2017, persoana denunţătoare l-a cunoscut pe inculpat prin intermediul unei reţele de socializare iar, în cursul discuţiilor purtate, acesta a afirmat că îi poate facilita angajarea în cadrul unor instituţii publice din judeţul Giurgiu, întrucât are influenţă asupra unor persoane cu funcţii importante.

În acest context, în perioada august-octombrie 2017, inculpatul a pretins şi primit de la denunţătoare, în mai multe tranşe, suma de 4.500 de lei.

De asemenea, în perioada 13-16 aprilie a.c., inculpatul a pretins, iar la data de 17 aprilie a.c. a primit de la denunţătoare suma de 2.500 lei, susţinând că îi poate influenţa şi determina pe funcţionarii unei instituţii publice din Giurgiu, să îl angajeze pe fiul său pe o funcţie de conducător auto.

Ofiţerii din cadrul S.J.A. Giurgiu au efectuat activităţile de urmărire penală dispuse de către procurorul de caz, probatoriul fiind administrat cu sprijinul D.G.A. – Structura Centrală.

Cercetările continuă pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele şi documentarea întregii activităţi infracţionale a inculpatului.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE SJA GIURGIU”

Verifica si

CJSU ANUNȚĂ NOI MODIFICĂRI ÎN FUNCȚIONAREA ȘCOLILOR DIN JUDEȚ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 21.10.2020, în ședință online, a aprobat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.