miercuri , 30 septembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ”ALTĂ FAȚĂ” A JANDARMILOR GIURGIUVENI…

”ALTĂ FAȚĂ” A JANDARMILOR GIURGIUVENI…

Prezenți peste tot, la meciuri sau mainifestări culturale, la slujbe religioase de marile sărbători, dar și pe străzi, patrulând zilnic, jandarmii giurgiuveni au devenit, demult, o figură familială pentru locuitorii orașului.

Dincolo de aceste activități – specifice, de altfel atribuțiilor ce le revin, prin lege – unii jandarmi mai au și alte preocupări, în timpul liber. De cele mai multe ori, e vorba despre sport.

Și dacă numele lui Cătălin Doncea – multiplu și ”veteran” campion la tenis de masă – este binecunoscut în Giurgiu, iată că și alți jadarmi practică sportul, și au rezultate notabile.

Unul dintre aceștia este Bogdan Mogîldea:

Sg. maj. Mogîldea Bogdan a ocupat locul I la “Cupa Dunării”. Competiția de karate kyokushin a avut loc pe 21 aprilie a.c. la Giurgiu și a reunit sportivi din România și Bulgaria. Jandarmul giurgiuvean a intrat în concurs la categoria – 80 kg, proba “kumite”.

Subofițerul a câștigat meciul pe care l-a disputat cu un sportiv din municipiul București, asigurându-și astfel primul loc pe podium.

Jandarmul practică acest sport de aproximativ 5 ani, iar pentru a ajunge la performanțe se antrenează de 3 ori pe săptămână cu un multiplu campion național și european, senpai Mocanu Cătălin.

Anul acesta, în luna februarie, subofițerul a mai obținut locul I la Turneul Național de Karate “Kyokushin Family Cup”.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu”  

Verifica si

ÎNCĂ UN DEŢINUT GĂSIT MORT ÎN PENITENCIARUL GIURGIU. AL TREILEA, ÎN ULTIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

Poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut în vârstă …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.