miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / 1 MAI … LA APĂ!

1 MAI … LA APĂ!

Dacă, prin tradiție, ziua de 1 mai este sărbătorită la iarbă verde, Primăria lansează giurgiuvenilor care nu vor pleca din oraș în această mini-vacanță o invitație la… apă!

Mai exact, la Centrul de agrement Canal Cama, care, potrivit declarațiilor primarului Nicolae Barbu, se redeschide marți, 1 mai, urmând a funcționa până la 1 octombrie.

Și în acest an, centrul pune la dispoziția doritorilor 12 hidrobiciclete de 4 persoane, 3 hidrobiciclete de 2 persoane, 3 barci de fibra de sticla si 3 barci de lemn.

Centrul de agrement va fi deschis în zilele de luni între orele 12 și 21, iar în restul săptămânii, programul este între orele 10 și 21.

Primarul Barbu a mai precizat că prețurile pentru închirirea ambarcațiunilor au rămas neschimbate, comparativ cu anul trecut: 5 lei/oră pentru plimbarea cu hidrobicicleta, respectiv, 7 lei/oră pentru plimbarea cu barca.

”Vizitatorilor li se asigură vesta de salvare și la dispoziția acestora se află personal specializat, gata să intervină în situații nedorite. De asemenea este lansat la apă și un ski-jet necesar eventualelor acțiuni de salvare”, a precizat primarul Nicolae Barbu.

Verifica si

14 IANUARIE – PRIMA ZI DE PLATĂ A SALARIILOR ȘI INDEMNIZAȚIILOR PENTRU ASISTENȚII PERSONALI ȘI PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu aduce la cunoștința asistenților personali și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.