joi , 2 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / DIN NOU, SITUAȚIE EXPLOZIVĂ LA CLEJANI. COMUNA ESTE ÎMPÂNZITĂ DE FORȚE DE ORDINE

DIN NOU, SITUAȚIE EXPLOZIVĂ LA CLEJANI. COMUNA ESTE ÎMPÂNZITĂ DE FORȚE DE ORDINE

De data aceasta, se pare că, exasperat de ceea ce se întâmplă în comună, un localnic a pus pe jar întreaga localitate, amenințînd că se sinucide. Tensiunile din Clejani sunt din ce în ce mai mari, comuna devenind un adevărat butoi cu pulbere.

Totul a început atunci când conducerea IPJ a decis să îl înlocuiască pe șeful de post cu omologul său din Ogrezeni. Dar asta nu pentru că polițistul din Ogrezeni ar fi fost mai bun sau mai competent, ci pentru a-i acoperi ”urmele”, știut fiind faptul că fiul acestuia a fost implicat într-un caz de viol.

De când noul șef de post a venit în Clejani, lucrurile au degenerat, scandalurile se țin lanț, iar seful de post nu poate face față situației. De altfel, depășit de ceea ce se întâmplă în comună – care, de o vreme, ține prima pagină a presei numai prin scandaluri și împușcături – acesta și-a dat demisia.

Ceea se întâmplă la Clejani este încă un exemplu al ”strălucitelor” calități manageriale ale conducerii IPJ Giurgiu.

Revenind la incidentul de joi, de menționat că, la fața locului, au fost trimise forțe importante ale jandarmilor și !mascașilor”.

Verifica si

O TÂNĂRĂ DIN HERĂŞTI UCISĂ DE CONCUBIN, DIN GELOZIE

În după-amiază zilei de 2 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.