joi , 26 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DE CE A VENIT DANSATORUL MIHAI PETRE LA GIURGIU?

DE CE A VENIT DANSATORUL MIHAI PETRE LA GIURGIU?

… Ca să dea ”Start la mișcare cu Tedi”, ajutat de elevii Școlii nr. 8:

”Tedi știe că pentru cei mici mișcarea este importantă. Astfel, pentru a-și pune în aplicare demersul său de a încuraja și stimula copiii să facă mișcare, Tedi a efectuat deja prima sa vizită în una dintre școli, la Giurgiu. Nu singur, ci însoțit de Mihai Petre, cunoscutul dansator și antrenor de dans. 90 de copii din clasele a III-a și a IV-a de la Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu”, au învățat coregrafia prezentată de Mihai Petre, iar la final au reușit un flash-mob impresionant.

Știu că cei mici sunt foarte receptivi la orice informație nouă, iar atunci când ”noul” le este prezentat și sub formă de joc, șansele să le câștigi atenția sunt foarte mari. Exact asta am făcut la Giurgiu și la fel voi continua și în celelalte școli la care voi merge. Totul pentru un singur scop: acela de a-i face să înțeleagă cât de importantă este mișcarea și cât de plăcută devine pe ritmul muzicii. Atunci când Tedi mi-a propus să-i fiu alături în această campanie, mi-am dat seama că este o bună oportunitate de a da Start la mișcare prin dans”, a declarat Mihai Petre.

Până la finalul anului școlar 2017-2018, vor mai fi organizate vizite în școli din Ploiești, Vatra Dornei și Vălenii de Munte. Întâlnirile din școli vor continua și în următorul an școlar, iar pe perioada vacanței de vară Tedi va organiza întâlniri și se va implica în mai multe acțiuni sportive pentru copii.”

 

Verifica si

ACCIDENT MORTAL LA PRUNDU. UN CĂRUȚAȘ ȘI CALUL SĂU – UCIȘI DE UN ȘOFER

Tragicul incident s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 17.30, în afara localității Prundu. IPJ …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.