vineri , 27 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / TINERII LIBERALI – GAFĂ, PROSTIE SAU JIGNIRE INTENȚIONATĂ?

TINERII LIBERALI – GAFĂ, PROSTIE SAU JIGNIRE INTENȚIONATĂ?

Asta este întrebarea pe care și-o pun milioane de români din ”generația decrețeilor” – cum o numesc ”vajnicii” tineri politicieni liberali – după ce aceștia au postat un mesaj cel puțin jignitor la adresa celor care – în majoritatea covârșitoare a cazurilor – le sunt părinți, i-au crescut (și, pe unii, încă îi mai cresc), s-au sacrificat pentru ei și le-au făcut – așa cum au putut și au știut ei, părinții ăștia ”decreței” – un viitor.

Este vorba desre un așa-zis ”eveniment” creat de TNL pe facebook – unde altundeva, de altfel? – un ”eveniment” în care tinerii politicieni liberali lansează un ”Ghid de nesupunere civică”, în care anunță – cu emfază și obrăznicie – că ”decrețeii nu vor reuși”.

Care ”decreței”, stimați viitori politicieni? Cei care v-au dat viață, s-au chinuit cu voi în vremuri despre care voi probabil nu vă amintiți nimic? Cei care v-au făcut ”mari” și chiar și acum vă ”țin” (unii, dintr-o amărâtă de pensie, pe care voi – marii ”oameni politici” – o cheltuiți într-o seară la un club?)

Oare cei care au ”gândit” – cu ghilimele, că e greu de crezut că o astfel de aberație chiar a fost gândită – și-au dat seama ce vorbesc acolo, în ”evenimentul” ăla?

Mai mult ca sigur NU! Și asta o demonstrează chiar unii din colegii lor – tot tineri și tot liberali – care au avut curajul de a lua atitudine public față de această aberație…

Evident că, după ce prostia TNL-iștilor a luat amploare și a indignat milioane de români, așa-zisul eveniment a fost șters rapid de pe facebook. Dar ecourile rămân!

Și atunci, ne întrebăm: despre ce a fost, de fapt, vorba? Despre o gafă a unor tineri ”necopți”? Despre o prostie? Sau – mai grav – despre o jignire intenționată a unei întregi generații? Pentru că, dacă răspunsul este ultima din aceste variante, viitorul politic al României chiar este de plâns!

Verifica si

DE CE AU BOICOTAT LIBERALII ȘEDINȚA SENATULUI ȘI CE SCOPURI ASCUNSE AVEA, DE FAPT, PSD?

Explicația vine din partea reprezentanților PNL, care vin cu argumente, într-o postare pe pagina oficială …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.