marți , 19 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Cultură / AVANCRONICĂ LA ”STÂLPUL INOCENȚEI”

AVANCRONICĂ LA ”STÂLPUL INOCENȚEI”

Sunt tineri, entuziaști și iubesc teatrul. Și au demonstrat asta – ”cu vârf și îndesat” – de fiecare dată când au fost pe scenă, în fața publicului. Este vorba despre actorii (așa-ziși) amatori ai trupei ”Octogon”, care revin miercuri în fața publicului giurgiuvean, cu o nouă reprezentanție a piesei ”Stâlpul inocenței”, o piesă ce a avut succes la premieră și care acum este programată miercuri, 16 mai, cu începere de la ora 18.30, la Ateneul ”Nicolae Bălănescu”, unde – ca de obicei – intrarea este liberă.

Cea mai  frumoasă și profundă descriere a piesei și interpretării tinerilor actori  din ”Stâlpul inocenței” aparține – fără îndoială – unei colege de breaslă- și de trupă – (care știe foarte bine ce vorbește) – Ana Maria Trăsnea – a cărei invitație nu mai are nevoie de alte ”adăugiri”:

”Ea, interpreta Dianei (n.r: Cătălina Sfetcu) este o minunata actrita, deloc amatoare. Cine nu a vazut-o inca jucand, are maine, 16 mai, sansa asta minuntata. E facuta pentru scena!

El, Mateiul (n.r.: Marian Damian), este cel mai ambitios si serios om pe care l-am cunoscut vreodata. O adevarata lectie pentru noi toti si cu acest rol si-a „dat doctoratul”.

Dan (n.r: Dan Pinciu) , cel care il joaca pe Alex, a venit la noi in trupa cu pofta de viata, cu implicare si daruire. A evoluat de la ultima aparitie si puteti sa il vedeti intr-un rol bine facut, maine seara!

Mama soacra, in pielea lui Tery (n.r.: Tereza Nichita), este dovada ca principalul motor este dorinta. Fata asta buna si-a rupt din sufletul ei mare pentru a ne da si noua, colegilor de trupa, si pentru a oferi publicului. Este primul ei rol, a doua aparitie!

Alaturi le sunt Luminita, Cosmin si domnul Daniel, oameni frumosi, iubitori ai fenomenului teatral.

Pulsul Octogonilor este dat de dl Remus Gaina, care dincolo de rolul de regizor este scenograf, psiholog, fondatorul si continuatorul trupei. Si daca noi, mai jucam, mai stam pe bara, in functie de timpul, energia si puterea fiecaruia, el este mereu acolo, „Stâlpul”.

Asadar, dragii mei, maine seara, la Ateneu, se joaca Stalpul Inocentei de Mircea Rotaru, cu toti cei amintiti pe scena si cu participarea tinerilor coordonati de Moga Tania.”

Verifica si

INVITAȚIE VIRTUALĂ LA MUZEU. SÂMBĂTĂ SEARA – ”NOAPTEA MUZEELOR” ON-LINE ȘI LA GIURGIU

Invitația vine din partea directorului interimar al instituției, Gabriel Dumitru: ”Dragi giurgiuveni, Având în vedere …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.