luni , 17 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL: VIN FURTUNILE ȘI LA GIURGIU!

VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL: VIN FURTUNILE ȘI LA GIURGIU!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o informare meteo de furtuni pentru sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, care intră în vigoare duminică, la ora 23.00, când expiră codul galben de furtuni, şi este valabilă până luni seară, la ora 21.00.

Meteorologii avertizează că, în intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte.

Se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. (www.mediafax.ro)

Și în județul Giurgiu vremea se schimbă radical. De altfel, polile, furtunile și vijeliile au început, deja, duminică după-amiază, în partea de nord a județului. În următoarele ore, Giurgiu este sub o avertizare de condiții meteo servere, fiind așteptate ploi torenșiale, însoțite de descărcări electrice.

Și, potrivit siteului freemeteo.ro, aceste condiții se vor menține cel puțin în primele trei zile ale săptămânii viitoare, când sunt prognozate, în continuare, ploi și furtuni.

Verifica si

GIURGIUVENII – ÎNDEMNAȚI LA NESUPUNERE ȘI ANARHIE DE UN ALES LOCAL!

Protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități au ajuns și la Giurgiu, acolo unde un consilier …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.