marți , 25 februarie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / DE CE VINE AMBASADORUL MARII BRITANII LA GIURGIU?

DE CE VINE AMBASADORUL MARII BRITANII LA GIURGIU?

Răspunsul vine de la cel care îi va fi gazdă, directorul Muzeului Județean ”Teohari Antonescu”, Ionel Muscalu:

”Excelența Sa, Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell va vizita Muzeul Județean „Teohari Antonescu” și se va adresa giurgiuvenilor interesați de legăturile bilaterale britanico-române, dar și de evoluția și profunzimea acestor legături bilaterale, atât în ceea ce privește diplomația, cât și relațiile economice și comerciale între cele două state, joi, 14 iunie, începând cu ora 11.00.

Știut fiind că la Giurgiu și-a avut reședința un vice-consul britanic imediat după eliberarea orașului de sub stăpânire otomană, iar prima cale ferată din Principate a avut constructor compania engleză „John Trevor Barclay & John Staniforth“ pentru construcția unei căi ferate din capitala București spre portul dunărean Giurgiu (între gările București Filaret și Giurgiu Oraș), pe care prima garnitură de tren care a circulat oficial a fost „Trenul de onoare Michaiu Bravu”, condusă de sir John Trevor Barklay, legăturile orașului nostru cu Marea Britanie sunt extrem de vechi și benefice comunității giurgiuvene .

Vizita ambasadorului britanic se desfășoară în cadrul Campaniei de diplomație publică #BritainInRomania.

Acestă campanie este în al doilea an de desfășurare și urmarește să promoveze 5 mari teme, prin vizite regionale:

1)      Să celebreze munca ONG-urilor britanice

2)      Să promoveze legaturile bilaterale de-a lungul istoriei dintre Marea Britanie și România

3)      Să promoveze profunzimea legaturilor bilaterale în ceea ce privește comerțul, cooperarea pe apărare și oprirea criminalității .

4)      Să avanseze valorile britanice în ceea ce privește susținerea drepturilor omului și nediscriminarea pe bază de naționalitate, religie, orientare sexuală sau dizabilitate. Promovarea luptei împotriva corupției și transparența în viața publică.

5)      Să se focalizeze pe noua generație de tineri a României, având în vedere numarul mare de studenți români din Marea Britanie.

 

Cu stima,

Manager

Ionel Muscalu”

 

Verifica si

DECONTURI FALSE PENTRU FDI – ”PUȘCULIȚA BARONILOR ROȘII”

Ion Ghizdeanu, fostul președinte al Comisiei Naționale de Prognoză, este vizat de procurorii de la …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.