marți , 26 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Cultură / SE TERMINĂ ȘCOALA… ȘI LA TEATRU

SE TERMINĂ ȘCOALA… ȘI LA TEATRU

În urmă cu ceva vreme, entuziaștii actori ai Teatrului ”Tudor Vianu” începeau o serie de cursuri de actorie cu copii din Giurgiu.

Acum, rezultatul muncii lor ajunge ”în lumina reflectoarelor”.

Un prim spectacol al micilor actori este programat sâmbătă, la ora 16. Este vorba despre copiii pregătiți de actrița Teodora Daiana Păcurar, care prezintă publicului prima lor piesă: ”Modus amandi”.

Despre ce este vorba, pe scurt și cine sunt protagoniștii, aflăm din invitația transmisă tuturor curioșilor, iubitori de teatru:

”Piesa de teatru „Modus amandi”, de Andrei Adam, aduce cu sine o alternativă situaţiilor naturale de viaţă, un mod de a îngheţa timpul şi de a aşeza ce simţi pe fiecare persoană cu care intri în contact. Nimic nu este de neexprimat, totul se poate soluţiona dacă eşti „prezent”.

Spectacolul este pus în scenă la Sala Mică a Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu şi va fi jucat de trupa de elevi coordonată de actriţa Teodora Daiana Păcurar.

DISTRIBUŢIE: Petrică Antonio Daniel, Grama Roxana Bianca, Damian Theodor Gabriel, Botoroagă Nicolle AnaMaria Alexandra, Paraschiv Cătălina Ioana, Lefter Bogdan Ionuţ, Stoianovici Ana Teodora, Nedelcu Răzvan Alexandru, Dorcea Maria Alexandra.

 
TEXT: Andrei Adam
 
REGIE: Teodora Daiana Păcurar
 
DURATĂ: 1h
 
Intrare liberă.”

Verifica si

INVITAȚIE VIRTUALĂ LA MUZEU. SÂMBĂTĂ SEARA – ”NOAPTEA MUZEELOR” ON-LINE ȘI LA GIURGIU

Invitația vine din partea directorului interimar al instituției, Gabriel Dumitru: ”Dragi giurgiuveni, Având în vedere …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.