joi , 28 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ACCIDENT NEOBIȘNUIT LA PASARELĂ

ACCIDENT NEOBIȘNUIT LA PASARELĂ

Polițiștii cercetează un accident rutier produs pe fondul lăsării nesupravegheate a două cabaline care au pătruns pe drumul public.

Vineri, 20 iulie a.c., în jurul orei 21.30, un bărbat, de 71 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua București, din municipiul Giurgiu, a lovit două cabaline, care erau nesupravegheate.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma activităților desfășurate de polițiști, s-a stabilit că cele doua cabaline aparțin unor bărbați, ambii de 67 ani, din municipiul Giurgiu.

Cabalinele au fost preluate de către reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor, fiindu-le acordate îngrijiri medicale.

Au fost sesizați și reprezentații Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu.

Cei doi proprietari au fost sancționați contravențional la regimul rutier pentru că au lăsat nesupravegheate cabalinele pe partea carosabilă și având în vedere că nerespectarea acestor dispoziții legale a produs o vătămare corporală din culpă li s-a întocmit dosar penal.

Verifica si

2020 – BILANȚ LA BIROUL PENTRU IMIGRĂRI GIURGIU

În cursul anului 2020, polițiștii Biroului pentru Imigrări al județului Giurgiu au asigurat managementul șederii …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.